PORTOFINO HOEVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Portofino Hoeven. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 20:39 1 pizza 1 Calzone 1 Penne Carbonara Wat hebben wij verassend lekker gegeten. Temperaturen waren perfect. Smaakte vers en alles behalve vet. Wij bestellen vaker vanaf vandaag.
16 jul 2024 om 20:21 Het eten was goede kwaliteit en de bezorging was snel. Alles was netjes ingepakt .
16 jul 2024 om 20:05 Goed belegde pizza en altijd lekker krokant! De schotel ook heerlijk en echt waar voor je geld
14 jul 2024 om 20:26 Wij hadden een pizza quatre formagio en pizza Calzone Portofino. Ik vond het deeg van onze pizza's anders dan dat wij gewend zijn. Donkerder van kleur, iets dunner en harder dan normaal en bij de Calzone gaatjes in het deeg.
13 jul 2024 om 20:54 Binnen 25 min was de chauffeur er! Lekkere schotel, zag er goed uit en smaakte goed
9 jul 2024 om 22:20 Calzone is lekker hoor bakje bolognese saus erbij maakt het af!
8 jul 2024 om 8:11 Ze reed de ingang voorbij van t Zorgcentrum, was duidelijk te zien waar de ingang was. Was 10 min te laat, omdat t onder werktijd was, was de bezorg tijd wel belangrijk.
6 jul 2024 om 17:20 levering super en pasta is lekker
5 jul 2024 om 22:55 Eerste keer besteld. Pasta was alleen kookroom, geen smaak. Durum döner prima, maar niet top. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.
2 jul 2024 om 20:07 2x pizza besteld, werd op de gevraagde tijd geleverd. Altijd goed bij Portofino.
30 jun 2024 om 11:54 Kwaliteit goed eten snel bezorgd en die pasta met 4 kazen is Magisch
27 jun 2024 om 13:18 Altijd snel klaar. Rijk belegd en goed warm Heerlijk